Jaarlijks congres en algemene vergadering VLAVABBS vzw 2019

Woensdag 27 maart 2019

Sint-Niklaas, hotel Serwir

Presentaties

Programma

Woensdag 27 maart 2019 vindt het VLAVABBS-congres en de algemene vergadering van VLAVABBS vzw plaats in Hotel Serwir te Sint-Niklaas, een tweetal maanden vroeger dan gewoonlijk. Zo blijven we uit het vaarwater van de verkiezingen.

Het toeval wil dat het congres net enkele dagen voor de grote opstart van de DABS is gepland. We zijn dan ook erg blij dat de minister van Justitie, Koen Geens, de dag zal openen.

Het programma kondigt zich als actueel en gevarieerd aan. De diensten burgerzaken krijgen immers heel wat nieuwigheden te verwerken en dat weerspiegelt zich in de congresthema’s: de nakende Brexit, de modernisering van de burgerlijke stand, de mogelijkheid om tijdelijke medewerkers via detachering te laten werken, het e-legalisatieplatform van de FOD Buitenlandse Zaken, de nieuwe identiteitskaarten en de nieuwe wetgeving over levenloze kinderen.

Presentatie: Veronique Blondeel en Ingrid De Belser (VLAVABBS)

Het ganse VLAVABBS-bestuur nodigt u hartelijk uit op het congres. Naar goede gewoonte is er ook ruimte voor ontmoeting met collega’s en het kennis maken met de innovatieve oplossingen van onze partners en standhouders op de beursvloer.

We wensen iedereen veel succes om alle wijzigingen in de praktijk waar te maken en daarenboven de basisdienstverlening te verzekeren en verkiezingen te organiseren. Tot ziens op woensdag 27 maart 2019!

Praktisch

Woensdag 27 maart 2019.

Hotel Serwir
Koningin Astridlaan 57
9100 Sint-Niklaas

Inschrijven en kostprijs

Inschrijven kan alleen via het invullen van het online inschrijvingsformulier tot uiterlijk woensdag 20 maart 2019.

  • Ledenprijs: 110 EUR (vrijgesteld van btw)
  • Niet-leden: 110 EUR (exclusief btw)

De btw-regels voor vzw’s verplichten ons om btw te vragen voor de deelname van niet-leden. Niet-leden betalen 133,10 EUR (inclusief btw) per persoon. Leden (en hun plaatsvervangers) zijn vrijgesteld van btw en betalen 110 EUR (vrijgesteld van btw) per persoon.

Voorbeeld: heeft uw gemeente één lidmaatschap en komt u met twee personen betaalt u 110 EUR voor het lid (of diens plaatsvervanger) en 133,10 EUR voor het niet-lid.

Een inschrijving afmelden kan enkel tot woensdag 20 maart 2019, u kan wel steeds een vervanger sturen.