Vacature diensthoofd burgerzaken Leuven

Stad Leuven zoekt een diensthoofd burgerzaken - statutair. De directie burgerzaken van de stad Leuven is verantwoordelijk voor de dienstverlening aan burgers voor de domeinen bevolking, niet-Belgen, burgerlijke stand en contactbeheer. Je leidt en organiseert één van deze domeinen, met je team van een 10 tot 20-tal medewerkers. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de burger, met respect voor de wettelijke context. Moeilijke dossiers volg je zelf mee op. Je bent het aanspreekpunt voor onder andere burgers, hogere overheden, andere centrumsteden en werkgroepen binnen je werkdomein. Ook tijdens minstens één van de twee openingsavonden van het stadskantoor ben je aanwezig om de dienst in goede banen te leiden.

Profiel: Je hebt een masterdiploma of een bachelordiploma. Bachelors dienen bijkomend met succes een niveautest te doorlopen. Daarnaast heb je minstens 2 jaar professionele ervaring in het (hiërarchisch of projectmatig) aansturen van een team van minstens 10 personen. Je hebt de Belgische nationaliteit. Je bent een people manager die medewerkers coacht en de samenwerking voortdurend stimuleert. Je hebt interesse in werken met regelgeving en wetgeving op een burgergerichte manier.

Interesse? Wil je de uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en surf naar www.leuven.be/vacatures voor meer informatie en voor het verplichte sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 5 juni 2019. Het mondelinge gedeelte met case zal plaatsvinden in de week van 24 juni of 1 juli 2019. Daarna volgt voor een aantal geslaagde kandidaten nog een assessment center. Deze beide selectieonderdelen worden voorafgegaan door een cv-screening.