Algemene vergadering 2020

Dit jaar vond in speciale omstandigheden de algemene vergadering van VLAVABBS vzw plaats. De procedure werd door de corona-crisis deze keer volledig schriftelijk afgehandeld. Alle leden werden via mail aangeschreven. Dank aan al de collega’s die een volmacht gegeven hebben, zodat de formaliteiten inzake de jaarrekening 2019 en de begroting 2020 tijdig konden worden vervuld.

Daarnaast namen we afscheid van drie collega’s uit het bestuur: Johan Lapère, Herman Palsterman en Els Van Hullebusch, die we langs deze weg hartelijk willen danken voor hun inzet voor de vereniging. Johan Lapère en Herman Palsterman waren decennialang bezielers van VLAVABBS, daarom draagt het bestuur hen graag voor om op de volgende fysieke algemene vergadering erelid te worden van onze vereniging.

Een afscheid houdt ook steeds een nieuw begin in. We verwelkomen in het bestuur van onze vereniging liefst vijf nieuwe leden: Anne Bailyu uit Knokke-Heist, Annick De Beul uit Tervuren, Maarten Pylyser uit Oostende, Nik Vanderscheuren uit Gent en Merijn Van Hoof uit Lier. Welkom!