Vacatures

Diensthoofd publieks- en burgerzaken - gemeente Wingene
Je staat in voor de leiding, organisatie en coƶrdinatie van de dienst Publieks- en Burgerzaken en neemt een coachende rol op tegenover je medewerkers. Als meewerkend diensthoofd moet je ervoor zorgen dat de burger de nodige administratieve ondersteuning krijgt in de vervulling van alle burgerformaliteiten (e-ID, reispas, huwelijksaangifte,...) en in deze processen klantgericht begeleid wordt. Je zorgt er ook voor dat alle diensten van de gemeente vlot toegankelijk zijn door een klantgerichte, efficiƫnte eerstelijnsdienstverlening zowel fysiek, telefonisch als digitaal.
Sollicitaties tegen uiterlijk 11 oktober 2020. De informatiebundel voor deze vacature kan je terugvinden op de website van de gemeente Wingene of opvragen bij de dienst HR.

Baliemedewerker onthaal/administratief medewerker burgerzaken (m/v) - gemeente Ingelmunster.
Als baliemedewerker werk je mee in de diensten onthaal en burgerzaken in het gemeentehuis. Je staat burgers op een vlotte en professionele manier te woord. Achter de schermen bied je in het onthaal administratieve ondersteuning aan alle diensten en volg je in de dienst burgerzaken de correcte procedures en wetgevingen voor alle producten van de dienst (rijbewijs, niet-Belgen, identiteitskaart, enz.). Je hebt een basiskennis over de werking van de dienst burgerzaken of bent gedreven om de wetgeving van de dienst onder de knie te krijgen.
Kandidatuur (met CV en motivatiebrief) uiterlijk op vrijdag 23 oktober 2020. Voor meer informatie en functieomschrijving: website gemeente Ingelmunster