Webinar dienstverlening in burgerzaken

In samenwerking met onze partners organiseren we een online webinar 'Dienstverlening in burgerzaken'. De diensten burgerzaken zijn voortdurend in evolutie en ook in deze moeilijk tijden bleven de essentiƫle diensten aan de burger gegarandeerd. Een hele uitdaging voor steden en gemeenten. Vanuit Vlavabbs gaan we graag in op een aantal belangrijke thema's.

Het panelgesprek zal plaatsvinden op dinsdag 8 juni van 14u00 tot 16u30.
Het centrale panel wordt geleid door Merijn Van Hoof (teamcoƶrdinator dienstverlening stad Lier, lid van het bestuur van Vlavabbs). Hij gaat in gesprek met Kris Torfs (directeur burgerzaken stad Leuven) en Rowena Staelens (expert burgerzaken stad Aalst, lid van het bestuur van Vlavabbs).
Partners en leden worden uitgenodigd en kunnen online deelnemen aan het gesprek.

Programma
14:00 - Inleiding: Dienstverlening in burgerzaken
14:10-15:00 - Organisatie van de dienstverlening en baliewerking
15:00-15:15 - Pauze
15:15-16:15 - Verandering (digitalisering, toekomst)
16:15-16:30 - Vraag en antwoord

Ter voorbereiding van het online gesprek stellen onze partners hun diensten graag aan je voor. De volgende dagen verschijnen hun bijdragen op onze webpagina. Deelname is gratis na inschrijving via het formulier. Het aantal plaatsen is beperkt. Na bevestiging van de inschrijving krijg je de link voor deelname toegestuurd. Via het formulier kan je ons ook op voorhand vragen voor het panel toesturen.

We kijken uit naar jullie deelname!